Sarimsak ile Zayıflama Cayi Angelina Jolie cayi


Angelina Jolie Sarımsak Çayı Tarifini alırsanız inanıyorumki istediğiniz vücut ölcülerine kavişacaksınız. bitkisel çaylar içinde değişik bir çay olan Sarımsak Çayı Tarifi ile narin bir ölcüye kavuşmanız sağlanacaktır. demlemesi kolay olan Sarımsak Çayı ile Zayıflama yöntemini umarım siz kilolu ve şişman bayanlarıntercihi olacaktır.

Ünlü diyetisyenlerin de tavsiyesi olan angelina jolie çayı fazla acı olmayan ve güzel kokulu bir diyet çay türleri ndendir. diyet çaylardan. Angelina Jolie Sarımsak Çayı Tarifi aşağıda siz değerli ziyaretcilerime vereceğim. Sarımsak çayı olarak da bilinenve bu sarımsak çayı ile zayıflama yöntemi olan sarımsak çayı tarifini buyrun yapalım.

Mucize Diyet Çaylarından Sarımsak çayının tarifi:

Öncelikle bir Parça taze zencefili soyun, 2 fincan suyla kaynatarak. 7 dk kaynadıktan sonra içine 2 diş iyice ezilmiş sarımsak ve 2 çay kaşığı karakovan balı ve 2 çay kaşığı limon suyu sıkarak ekleyin, Bolca karıştırınız. Çayın soğumasını sağlamak için bekledikten sonra süzün ve afiyetle içiniz. Tavsiyemiz soğuk içmenizdir. Hayırlı Diyetler Dilerim.