Boncuk Oyasi Modelleri Boncuk Oyalari Cesitleri


Boncuklu İğne Oyası Modelleri

Boncuk Oyaları olarak sunduğum Boncuk Oyası çeşitlerini umarım beğenirsiniz. Boncuk Oyaları renkli Boncuk Oyası modelleri ile bu resimlerinde sizlere umarım geğişik türlerini sunmuş olurum. vede boncuk oyası modellerini begenirsiniz.
Boncuk oyaları yapımı ve video görüntülerinide sizlere yakında vereveğim fakat öncesinde oya örnekleri ve oya resimlerini paylaşım yapayım dedim çünkü BONCUKlu Boncuk oyası Modeli yapılırken çok ince detaylar bulunmaktadır.

Boncuk oyaları inçe el işi örgü türleri olduğundan oya örneklerini yapmak oldukca zordur. Ay yıldız Oyası ve Pınar yaprağı Oyası olarak vereceğim örnekler yapılması en kolay boncuk oyaları örnekleridir.

Boncuklu oyalar farklı türleri ve desenleri ile pul boncuk oyaları en beğenilen ve yeni çıkan oyalar boncuklu türleri fazlaca tutulan çeşitleridir.
boncuk oyası pul boncuk oyası nın bir modeli olarak bayanların başörtüsüne oluşturulan ve başörtüsü kenarı olarak çektikleri arpa boncuk oyası boncuk oyalar arpa boncuk oyaları tülbent kenarı modellerinin en seckin ve en basit yapılan modelleridir. Boncuk oyası örneklerinin bir diger çeşidi ise pullu oyası boncuk Oyalarıdir.

iğne oyası yapılırken iplik oyası ve boncuklu oya örneklerinden esinlenerek namaz örtüsünün kenarı nasıl yapılacağı ve boncuk havlu kenarına kadar bir çok türleri ile yapıldığı ve ev hanımı bayanların boncuk oya örneğini işlerken
boncuklu oyalar ın boncuk oyaları örnekleri boz almaktadırlar.
Boncuk havlu kenarları işleyen genç evlenecek kızlar Damatlık Hovlu modelleri ve Damat Bornoz modellerinin kenarlarınada erkeklere uygun boncuk oyası modelleri ile süslemelerini yapmaktadırlar. ama gene söylüyorum en çok beğenilen türlari arpa boncuk oyası ve pullu oyalar gelmektedirler.

Pullu boncuklu oyaları modellerini yapan evlenecek kızların havlu kenarları boncuk olarak işlemeleri ve nasıl işlendiği örneklerini bir sonraki konularda vereceğimi bildirmek isterim.
Umarım Cehizinizi renklendirirsiniz ve güzellikleri hep birlikte mutlu bir evlilik le süslerseniz. Mutluluklar dileriz tüm ziyaretcilerimize. Bu ve sile ile Sponsorumuz olan google.com.tr ye sükranlarımızı sunuyoruz.